Plan

Het aanleggen van een tuin begint met een gedegen plan. Samen maken we een afspraak en bespreken we uw wensen voor de nieuwe tuin. Ook zal ik uw tuin opmeten.

Op basis van deze input maak ik een offerte voor de aanvraag. De kosten voor de aanvraag komen te vervallen wanneer u uw tuin door Hekman Hoveniers laat aanleggen.

Ontwerp

Afhankelijk van uw wensen maak ik een ontwerp voor uw tuin. Binnen het ontwerp kan ik ook het beplantingsplan verzorgen.

Nadat we dit besproken hebben maken wij het definitieve ontwerp met eventueel een  beplantingsplan.

Realisatie

Wanneer u tevreden bent over ons ontwerp gaat Hekman Hoveniers aan het werk. Wij zorgen dat de benodigde materialen op het juiste moment aanwezig zijn. Wanneer u het liever zelf inkoopt is dit ook mogelijk.

De kosten voor het ontwerp komen te vervallen wanneer u uw tuin door Hekman Hoveniers laat aanleggen.

Aanleg voortuin Zwolle

100% Tevreden klanten

Bij Hekman Hoveniers hebben wij 100% tevreden klanten. Dit komt doordat een goed resultaat pas echt uit de verf komt als aan álle details is gedacht. Zo wilt u in kleine tuinen optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte, terwijl in een grote tuin alle zichtlijnen moeten kloppen. Naast het ontwerp is de uitvoering minstens zo belangrijk.

Is de ondergrond stevig genoeg voor uw nieuwe tuinhuis? Heeft u gedacht aan de juiste afwatering? En hoe weet u zeker dat uw planten op de juiste plek in de tuin staan?

Vragen waar we samen met u het antwoord op vinden.

Aanleg moderne stadstuin

Beplanting

Straatwerk

Tuinhuizen

Afwatering

Elektra & Verlichting

Tuin afscheiding