ondergrond

Een mooi terras of een strakke oprit wordt voor meer dan de helft bepaald door het voorwerk. Er dient voldoende zand aanwezig te zijn, de ondergrond moet vlak zijn en het afschot is belangrijk voor een goede afwatering.

aanleggen

Wanneer de ondergrond stabiel is kunnen we meters maken. In deze fase ziet u de snelste vooruitgang. Elk type steen heeft zijn eigen uitstraling. Daarnaast geeft het juiste patroon een eigen karakter aan het straatwerk.

Afwerken

Tot slot komt het aan op de details. Wij vinden het belangrijk dat op alle details is gelet. Onder andere bij ronde vormen, langs borders en bij uw gevel. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en een kritisch oog streven wij naar 100% tevreden klanten.

Goede afwatering en strakke afwerking

Uw straatwerk ziet er pas écht mooi uit wanneer u geen last heeft van plassen en wanneer ook de randen strak zijn afgewerkt. Bij Hekman Hoveniers bekijken wij eerst wat de beste plek is om uw regenwater af te voeren, pas dan beginnen we met het ophogen en egaliseren van de ondergrond. Tijdens het aanleggen van bestrating is het belangrijk vanaf het begin rekening te houden met de afwerking. De eerste steen zorgt er voor dat uw gekozen motief op elke plek goed aansluit en er geen onlogisch profiel ontstaat.

Aanleg achtertuin

In deze achtertuin hebben wij gebruik gemaakt van tweedehands straatwerk. Zo creëer je met een kleiner budget toch een nieuwe tuin.

Aanleg Hasselt

Aan de hand van een zwarte betonklinker, ontstaat er een strak geheel. Door een slechte afwatering tussen de gebouwen hebben wij voor een lijngoot gekozen om het hemelwater af te voeren.