Tuinen

Elk gedeelte van uw tuin heeft onderhoud nodig, alleen het ene deel meer dan het andere. Graag komen wij uw tuin voor het betreffende seizoen onderhouden. Indien gewenst kan Hekman Hoveniers een onderhoudsplan voor u maken en uw tuin altijd in goede conditie houden.

Bestrating

Na verloop van jaren veroudert uw straatwerk, ook kan het op bepaalde plekken verzakken. Wanneer u enkel een klein deel van uw bestrating wilt laten bijwerken is dit mogelijk. Hekman Hoveniers zorgt ervoor dat er zo efficient mogelijk wordt gewerkt voor het beste resultaat.

Bomen & struiken

Woekeren uw planten? Elk type struikgewas heeft zijn of haar favoriete tijd om gesnoeid te worden. Door hier rekening mee te houden staat uw tuin elk jaar mooi in bloei.

Is de boom in uw tuin te groot geworden? Wij hebben het materiaal om alle type bomen te snoeien of te verwijderen.

Details maken het verschil

Als allround hoveniersbedrijf is het belangrijk dat wij in de breedte aan werkzaamheden de beste kwaliteit leveren. Doordat we zowel nieuwe tuinen aanleggen als bestaande onderhouden zijn wij in staat om alle type werkzaamheden regelmatig uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan:

beplanten | bestraten | de aanleg van tuinhuizen en overkappingen | verzorgen van afwatering | aanleg van elektra en verlichting | het aanbrengen van tuinafscheidingen